Menu top image

Testimonios

.........................

<--- VOLVERESCUCHA ACTIVA

Sandra maestra de primària

Escoltar activament és escoltar amb intenció, es a dir, amb empatia i ganes; de vegades escoltem només per respondre i no per comprendre.

L’actitud és molt important a l’hora de comunicar-nos, a mes a mes ens beneficia ja que ens fa mes pacients, relaxa, anima a qui esta parlant, es prenen millors decisions….en fi una meravella


Anónimo maestra A. M

Per a mi al aula molt important, puc entendre millor les emocions dels alumnes.

Col·laboro amb un servei de mediació que tenim el institut i també m´ha servit per entendre millor els conflictes i resoldre’ls.

A nivell personal me adonat que practicant l´escolta activa la gent en general ho valora molt.

 

Xavi Jefe del cuerpo de la policia

Per a mi els beneficis d´escoltar activament és saber que per escoltar sa de fer servir no només el sentit de la oïda, si no també els altres sentits. És poder escoltar mitjançant la observació, empatitzar sense contagiar-me emocionalment, i per poder aconseguir-ho, en primer lloc no donar mai, res per suposat sobre el que m estan dient. Escoltar activament és tenir la certesa d’entendre el que m’estàs dient. Em suposa menys mal entesos i menys conflictes.


Angels Trebajadora Social

És prendre consciencia plena del missatge que ens arriba, fer sentir a l’altra part que hi ha una escolta en tots els sentits. Per la meva feina ha estat molt positiva la pràctica de l´escolta activa oferint a l’altre part una capacitat que em porta a una bona gestió de cada situació.

Resumint, En definitiva ajuda a millorar:

Les relacions, personals i professionals

Gestió emocional

Desenvolupar l´empatia

Assertivitat

Comunicació, dialegs, resoldre conflictes, entendiment, cooperació, avina a autodescobriment, serconcients del meu interlocutor, cos i missatge…..et convidem a descubrir-hoTestimonio DANA

Acabo de completar el primer curso de Coaching Personal  y ha sido una experiencia transformadora.  Gracias a nuestra Formadora,  me he sentido acompañada en todo el proceso primero por el ejemplo que ella da con su propia vida y segundo porque sentía que me apoyaba de una forma autentica.  Con una intuición que va mas allá del puro coaching parece que sabía lo que necesitábamos cada una de nosotros en el grupo; y al dejarnos el espacio para expresarnos y ir creciendo llegamos a crear unos vínculos entre nosotros amorosos y duraderos.  En otras palabras este interés que ella mostraba por nosotros  fue expandiendo de forma natural hasta que los temas de los demás me sirvieron de mucho aprendizaje.
Ha sido un privilegio para mi poder compartir esta experiencia con Ruth y mi grupo y animaría a cualquier que se siente atraído por este camino de seguir adelante.


Testimonio NURIA


EL primer dia ja vam començar a fer dinàmiques per coneix-se’ns, i això ens va obrir a cadascuna a la nostra historia de vida. Ja ens coneixíem amb més profunditat. Tot era tranquil, un ambient càlid, no havia presa si no temps  per escoltar cadascuna de les nostres emocions i explicar-les. Ningú et jutjava tots t’acompanyaven. Per mi va ser el primer dia d’una llarga i sincera connexió d’amor entre els membres que formaríem aquella experiència.

Durant el curs he experimentat canvis en mi….el que tot al principi era tant “fort” que no sabia com gestionar, poc a poc s’ha convertit en un temps privilegiat per mi per poder reflexionar.

He aprés a través del coaching a respectar l’altre tal i com és, amb el seu mapa mental i sobretot a tenir mes respecte a mi mateixa. Tot el que veiem en l’altre està dins nostre. M’ha ajudat a poder pensar i entendre’m a mi mateixa com a esser únic i que només jo sóc la meva millor amiga i la meva pitjor enemiga. Des del moment en què jo canvio la meva vida canvia al meu volant i tot el que m’envolta. Jo tinc el meu poder personal.
Cada classe era una experiència nova i un repte que hem proposava per millorar i aconseguir, eines i estratègies que sabia hem serien útils per poder millorar personalment. Cadascuna d’elles m’ha ajudat a aconseguir entendre millor a mi i a les persones del costat. També m’ajuden a donar-me gràcies pera la decisió que vaig prendre, a la valentia i esforç que hem vaig dedicar i la persona que vaig escollir per acompañar-me amb el procés per a poder aconseguir el meu objectiu, està tranquil·la. I poder fluir en moltes de les àrees de la meva vida.

El respecte mutu, l’acompanyament sempre tenint en compte el que sents, el que vols i com ho vols han estat els punts que més destacaria i que m’ha ajudat a poder tirar endavant. Un dels aspectes a destacar al curs ha estat el respecte. Jo venia d’una experiència amb el coaching corporatiu d’un altre associació on no se m’havia respectat com a persona, si no que el més important d’aquella sessió eren uns resultats que s’havien de demostrar, sense preguntar-me si permetia que parlessin dels meus sentiments i s’exposessin les meves emocions davant gent que jo no confiava ni creia. Tot i això he de donar gràcies a aquesta experiència tant desagradable que hem va portar a on sóc ara, amb l´Associació de coaching “El Centre” i tot el seu equip i a confiar.
Personalment destacaria el tancament del curs.
Aquell cap de setmana vaig experimentar com eren les meves  emocions, els meus sentiments com fluïen i ho manifestaven a través del meu cos….unes sensacions de pau interna….de voler alliberar-me de totes aquelles carregues que tant hem pesaven i que hem treien de la meva essència.

Allí vaig poder experimentar el meu dolor (sempre des del respecte), l’amor cap a mi mateixa, la confiança cap a mi mateixa, el silenci, un meravellós silenci quant les paraules sobraven…nomes quedava aquell silenci pur en un mateix dins un ambient de pau.
Com a conclusió de l’experiència personal dir que ha estat màgica…que la tornaria a viure sense dubtar-ho. Què les persones preparades per acompanyar-me en el procés, incloent les persones que formaven el curs han fet l’experiència més intensa, personalitzada i meravellosa.
Només tinc paraules d’agraïment i d’un profund amor per totes elles i cap a mi mateixa. GRÀCIES!


Testimonio ROGER

Per a mi el segon nivell ha suposat un canvi radical de situació personal i laboral. He agafat les rendes de la meva vida i he buscat interiorment el que vull.
He après que si volem que les coses siguin diferents hem de responsabilitzar-nos i actuar, perquè només nosaltres som amos de la nostra vida. No fer res es triar quedar-se igual. Jo he escollit deixar la feina i formar-me amb el que avui em motiva i em fa sentir viva, el coaching.
Els canvis no ens han de fer por, la vida és un canvi constant. De vegades  els escollim nosaltres i d’altres ens  venen imposats pel destí, almenys mentre sigui possible, siguem amos del nostre futur perquè allí es on estarem la resta de la nostra vida.
Gràcies a l´equip per ser al meu costat.
Testimonio SANDRA

Gràcies el Coaching he sigut conscient de la meva vida i això m’ha portat a prendre decisions adequades per a mi i la meva família.
Fer-me preguntes sovint amb fa ser conscient i responsable del que sóc, ara entenc perfectament opinions diferents a les meues, destacar les meves relacions laborals tant com personals han crescut i millora’t moltíssim entenc que és degut ha saber escoltar de veritat i tenir en compte l’altre persona tant com a mi mateix.
Només us puc donar les gràcies per tot el que he descobert i descobreixo, seguim caminant plegats


Contact image

Contacto

DIRECCIÓN FORMACIONES

Pare palau , 10 Tarragona

Av. Europa, 23 Gelida BCN

Email

associaciodecoachingelcrentre@gmail.com

coachingescoaching@gmail.com

Teléfono

0034 651 817 141

Facebook

Coaching És Coaching